Oostendse Verhalen

Sinds 2001 de site over Oostende, zijn taal, cultuur en bevolking

Zoeken op de site

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ook dit jaar wordt -bij de start van het nieuwe werkjaar- gezocht naar een nieuwe foto, illustratie, schets,… om de voorpagina te sieren.

Daarom doet de Cultuurraad Oostende een oproep om een cover te ontwerpen. Enige voorwaarde is dat het beeld een link met Oostende moet hebben. Alle voorstellen in grijstinten moeten ingediend zijn ten laatste op 31 augustus 2012 via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In september wordt de keuze gemaakt door een jury en vanaf oktober start het mededelingenblad met de nieuwe voorpagina. Aan deze oproep is geen prijs verbonden maar de naam van de illustrator staat wel een jaar lang op de voorpagina vermeld.

Voor meer info kun je terecht bij Pascale Huart, secretaris van de Cultuurraad Oostende, Leffingestraat 85, T 059/50.99.72 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

FG_AUTHORS:

Read more http://www.oostende.be/nieuwsdetail.aspx?id=6893

Login Form