Oostendse Verhalen

Sinds 2001 de site over Oostende, zijn taal, cultuur en bevolking

Zoeken op de site

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Op het programma:

1 Gezonde Lunch

In het gezondheidscentrum (en bij mooi weer op het terras) krijg je een heerlijke en bovendien gezonde lunch voorgeschoteld. Deze wordt voorafgegaan door een educatief onderdeel van 20 min. De lunch bestaat uit een aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert met koffie of thee. Er wordt ook speciaal Think Pink-water geschonken.

De lunch vindt plaats elke woensdag- en vrijdagmiddag van juli tot september en kost 35 euro. Voor meer info en reservatie: 059/80.45.19 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

2 Healthy Day

Vrienden, families, verenigingen, collega’s kunnen gedurende 4 uur werken aan hun gezondheid in het gezondheidscentrum. Het programma bestaat uit ‘ beweging of well being’ tussen 10.00 en 12.00 uur, gezonde lunch en rust, en terug in beweging tussen 14.00 en 16.00 uur. Reserveren is mogelijk elke zaterdag en zondag. Per dag kunnen twee groepen van maximum acht personen ontvangen worden. De gezonde lunch met een well beingmoment (massage, sauna) zijn een vast onderdeel van het programma.

Reservatie en betaling vooraf zijn een must. De prijs bedraagt 75 euro per persoon ofwel 500 euro voor 8 personen. Parkeerplaatsen worden aangeboden in het pakket. Voor meer info en reservatie: 059/80.45.19 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

3 Culinaire topbarbecue

Op maandagavond, in combinatie met het vuurwerkfestival in Oostende op 16, 23, 30 juli en 6 en 13 augustus wordt een gezonde, culinaire top-BBQ georganiseerd. Wereldkampioen BBQ Kurt Dekoninck kookt met zijn team op de unieke KingBBQ op het terras van de Koninklijke Villa. Vanaf 19.30 uur kan je genieten van een bijzondere culinaire ervaring met zicht op zee. Naast een kookdemo krijg je ook tekst en uitleg bij gezond bbq’en. Of hoe lekker en gezond perfect kunnen samengaan. Het menu is alvast om van te watertanden!

Gratis parkeerplaats is voorzien. Deelname aan deze culinaire ervaring kost 39 euro per persoon. De opbrengst gaat integraal naar de strijd tegen borstkanker. Het aantal personen is beperkt tot 60 personen per avond. Snel reserveren is dus de boodschap. Reservatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 0475/40.66.02.

4 Olympisch Strandontbijt en BBQ-wedstrijd!

Op zondag 15 juli tussen 9.30 en 12.00 uur, kunnen 1.500 mensen genieten van het Olympisch strandontbijt aan de Venetiaanse Gaanderijen. Tijdens het ontbijt zijn er tal van sportinitiaties in samenwerking met verschillende sportclubs van Stad Oostende. Het aanbod bestaat onder andere uit hoogspringen,tafeltennis, volleybal, roeien, handboogschieten, bmx,…

Het evenement staat volledig in het teken van de nakende Olympische Spelen in London. Vooraf inschrijven is noodzakelijk . Het ontbijt kost 5 euro. De opbrengst gaat integraal naar de projecten van Think-Pink en de strijd tegen borstkanker.

Inschrijven en info via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij de dienst Sport, Mr. V-Arena, sportparklaan 6.

‘s Middags wordt tevens het Think-Pink Belgisch Kampioenschap groenten- en vis BBQ georganiseerd op het terras van de Koninklijke Villa. Tien vooraf geselecteerde teams van telkens min. twee en max. vier personen dingen mee naar deze titel en dito prijzen.
De schotels worden voorgelegd aan een vakjury o.l.v. topchef Felix Alen die de beste gerechten bekronen. Ook het publiek kan even langslopen om de bbq-teams aan het werk te zien. Elk team ontvangt een zogenaamde black box met dezelfde ingrediënten waarmee ze gedurende twee uur aan de slag kunnen. BBQ-teams die zich geroepen voelen kunnen zich kandidaat stellen voor deze wedstrijd via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

FG_AUTHORS:

Read more http://www.oostende.be/nieuwsdetail.aspx?id=6818

Login Form