Oostendse Verhalen

Sinds 2001 de site over Oostende, zijn taal, cultuur en bevolking

Zoeken op de site

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Heb jij een hart voor kinderen?

De stad Oostende heeft drie kinderdagverblijven Wiegelied, Panukkel en De Pelikaan en één buurtgerichte kinderopvang De Driewieler. Deze kinderopvanginitiatieven vangen kinderen op van 0 tot en met 3 jaar.

Stad Oostende is op zoek naar kindvriendelijke verzorgende medewerk(st)ers die deel willen uitmaken van de vervangingspool voor kortdurende vervangingen. Ben jij bereid om te werken met een contract van bepaalde duur? Schrijf je dan in om deel te nemen aan de selectieprocedure.

Een kortdurende vervanging wil zeggen dat je contracten van bepaalde duur aangeboden krijgt ter vervanging van een afwezige collega. Dit biedt jou een uitstekende kans om de werking van de Stedelijke kinderdagverblijven te leren kennen met het oog op een eventuele vaste job in één van onze kinderdagverblijven.

Jouw job bestaat er in om de kinderen waarvoor jij zorgt, een aangename tijd te bezorgen.  Samen met je team, zorg je voor een leuke en aangepaste vrijetijdsbesteding en waak je mee over de gezondheid van het kind. Je geeft de ouder(s) op het einde van de dag het verhaal van die dag mee. Je staat uiteraard open voor diversiteit.

Je werkgever is het stadsbestuur van Oostende. De lonen zijn volgens de officiële barema’s en daarnaast krijg je ook maaltijdcheques en woon-werk-vergoeding. Je komt terecht in een dynamisch team dat deel uitmaakt van de hele kinderopvangsector van de Stad.

Vereisten?

  • Houder zijn van een diploma of getuigschrift dat door Kind en Gezin wordt erkend: opleiding Kinderzorg / Jeugd- en gehandicaptenzorg / Leefgroepwerking / Internaatswerking / Verpleegkunde / Gezondheids- en welzijnswetenschappen / Sociale en technische wetenschappen.
  • Slagen in een selectieproef.

Solliciteren kan meteen online.

Voor meer informatie kan je terecht op T. 059/80.76.52.

FG_AUTHORS:

Read more http://www.oostende.be/nieuwsdetail.aspx?id=6850

Login Form