Oostendse Verhalen

Sinds 2001 de site over Oostende, zijn taal, cultuur en bevolking

Zoeken op de site

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Infoavond toekomst haven Oostende

De Vlaamse regering heeft op 30 maart 2012 het nieuwe gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplan “Afbakening zeehavengebied Oostende” voorlopig vastgesteld. Tot en met 6 juli 2012 loopt er een openbaar onderzoek waarbij elke burger/bedrijf zijn opmerkingen, bezwaren of adviezen kan formuleren. Betreffend plan zal bepalend  zijn voor de toekomst van Oostende en vooral voor de bedrijven, bewoners en gebruikers van de Oosteroever. Op donderdag 21 juni om 19 uur organiseert de vzw Oostendse Oosteroever een info-avond met als doel alle aanwezigen wegwijs te maken in het lezen van het voorgestelde uitvoeringsplan en de impact ervan.

 

De Vlaamse regering heeft op 30 maart 2012 het nieuwe gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplan “Afbakening zeehavengebied Oostende” voorlopig vastgesteld. Tot en met 6 juli 2012 loopt er een openbaar onderzoek waarbij elke burger/bedrijf zijn opmerkingen, bezwaren of adviezen kan formuleren.

Betreffend plan zal bepalend  zijn voor de toekomst van Oostende en vooral voor de bedrijven, bewoners en gebruikers van de Oosteroever.

Op donderdag 21 juni om 19 uur organiseert de vzw Oostendse Oosteroever een infoavond met als doel alle aanwezigen wegwijs te maken in het lezen van het voorgestelde uitvoeringsplan en de impact ervan.

Professor Georges Allaert zal als gastpreker zijn visie over betreffend RUP toelichten en een antwoord proberen geven op mogelijke vragen.
(Professor Allaert is Hoogleraar Ruimtelijke Planning aan de Universiteit Gent, en volgt al 25 jaar de ruimtelijke en strategische ordening in de Oostendse haven)

Gezien het grote belang van deze informatie, raden wij stellig aan om aanwezig te zijn.
De toegang is gratis, wel vooraf inschrijven.
Nu al een concrete vraag in verband met dit RUP? Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken. het ons op voorhand aub.

Praktisch:
Donderdag 21 juni om 19.00 h
Bo-Fort (restaurant RYCO Yachtclub) (parking mogelijk op het park Eilandje rechtover Ryco)
E. Moreauxlaan 2
8400 Oostende

Inschrijven: KLIK HIER

 

 

Read more http://oostendseoosteroever.be/237-info-avond-toekomst-haven-oostende-op-21-juni-2012.html

Login Form