Oostendse Verhalen

Sinds 2001 de site over Oostende, zijn taal, cultuur en bevolking

Zoeken op de site

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Samenlevingsopbouw West-Vlaanderen werkt op veel plaatsen met bewoners en lokale besturen aan de leefbaarheid in wijken en dorpen. Betrokkenheid van de bewoners staat hierbij centraal: als hun stem er wel toe doet, komt er een beleid dat beter inhaakt op noden en vragen van de bewoners.

De praktijk toont dat bewoners verder denken dan hun stoep en ook bereid zijn om zelf de handen uit de mouwen te steken. Daarom organiseert Samenlevingsopbouw West-Vlaanderen een laatste trefmoment voor bewonersgroepen op vrijdag 1 juni 2012 om 19.00 uur in De Kleine Stooringhe, Blinde-Rodenbachstraat 23 in Rumbeke (Roeselare).

Dit trefmoment biedt je opnieuw de kans om in gesprek te gaan met andere bewonersgroepen, ervaringen te delen en naar huis te gaan met een koffer boordevol inspiratie. Tijdens dit laatste trefmoment wordt ook onze nieuwe website ‘Participatie wordt ge(s)maakt’ voorgesteld.

Daarnaast kun je ook deelnemen aan één van volgende workshops:

  • Vrijwilligers vinden en motiveren
  • Subsidies om je initiatieven te ondersteunen
  • Lokale verkiezingen 2012

Inschrijven is gratis en kan tot 25 mei 2012. Het volledige programma en het inschrijvingsformulier vind je op www.samenlevingsopbouwwvl.be.

Authors: Administrator

Read more http://www.oostende.be/nieuwsdetail.aspx?id=5996

Login Form