Fout
  • Het template voor deze weergave is niet beschikbaar. Neem contact op met de websitebeheerder.

Home

TAZ#2012: Start ticketverkoop en nieuwe namen!

Deze zomer tekent TAZ voor de 16e keer present, van 26 juli t/m 4 augustus 2012 kan je op verschillende locaties in de stad en de haven van Oostende terecht voor een eigen-zinnig parcours vol theater, performance, muziek en literatuur. Op het programma: aanstormend theater- en muziektalent uit Vlaanderen en Nederland, voorstellingen van een gastcurator Braakland/ZheBilding en zijn verwanten, een goedgevuld literatuur-programma en muziek en theater voor jong en oud in het Leopoldpark.

Naast de gevestigde waarden als het jong werk, het literatuurluik en het verrassende muziekprogramma, is er dit jaar een nieuw luik, BATO CONGO. Voor Bato Congo gaat TAZ een samenwerking aan met KVS, 11.11.11 en V.A.I.S.. In dit project staat het belang van cultuur voor duurzame ontwikkeling centraal. We nemen verschillende producties uit Congo op in het festivalprogramma, en we zorgen voor lokale omkadering in de stad, i.s.m. met de lokale dynamische Noord-Zuidgroeperingen. Even belangrijk is de ontmoeting met Congolese artiesten in een ontspannen en aangename sfeer van concerten, expo’s, salon- en nagesprekken, debatten, kinderateliers, workshops en zelfs een voetbalmatch!

Alvast één aanrader:

BAL MODERNE/TOUT PUISSANT MUKALO
Onbewogen blijven bij de muziek van Tout Puissant Mukalo? Het lijkt ons een quasionmogelijkheid, te meer als je net voordien enkele danspasjes leert tijdens de Bal Moderne met de band! Het eigenlijke concert start om 21u, een Bal Moderne én concert voor de prijs van één!

Deze  jonge muzikanten leerden het vak van Konono N°1 en Staff Benda Bilili, maar ze sloegen al snel hun eigen weg in. TP Mukalo, dat is stedelijke cultuur op zijn best. Stevig geworteld in de traditionele muziek van de Bakongo, hebben ze een totaal unieke sound uitgevonden die 100% Kinshasa is: een uitbundige bom van energie. Met stevige scheuten ndombolo, salsa, reggae en funk maken ze van elk optreden een feest. 


START TICKETVERKOOP

Op maandag 18 juni start de ticketverkoop van TAZ! Je kan je tickets op verschillende manieren bestellen:

·        ONLINE, via www.theateraanzee.be 
·        TELEFONISCH, via de dienst Cultuur (059/ 56 20 16)

Vanaf maandag 25 juni zijn de tickets ook te koop aan de balie van Toerisme Oostende (Monacoplein 2, Oostende).  Zet de datum alvast met stip in je agenda!

Het programma vind je vanaf 12 juni online, de programmabrochure verschijnt op 15 juni bij DeMorgen, en is ook op diverse locaties in Oostende te verkrijgen.

Alle info over de ticketverkoop vind je op www.theateraanzee.be


WORD VRIEND VAN TAZ!

Wil je TAZ#2012 van op de eerste rij meemaken, word dan Vriend van TAZ!  Je tickets kan je dan al EXCLUSIEF vanaf 13 juni bestellen! (25 euro voor één persoon/40 euro voor twee personen (op hetzelfde adres) Schrijf je nog snel in om ook van dit aanbod te kunnen genieten!

NIEUW!

 Je ontvangt vanaf 10 tickets een hoeveelheidskorting van 20% i.p.v. 10%.

VERDER!

·        Je wordt uitgenodigd op een programmapresentatie met een toelichting door de artistieke kern van TAZ en de gastcurator.
·        Alle vrienden krijgen een maand lang de weekendeditie van De Morgen in de bus!
·        Korting van 5O% op de expo ‘Cities like open air museums’ van Arne Quinze.
·        Het overzicht van alle voordelen lees je na op www.theateraanzee.be.

Meer info:  www.theateraanzee.be. Het volledige programma wordt half juni bekendgemaakt, de ticketverkoop start 18 juni.

Authors: Administrator

Read more http://www.oostende.be/nieuwsdetail.aspx?id=6762