Oostendse Verhalen

Sinds 2001 de site over Oostende, zijn taal, cultuur en bevolking

Zoeken op de site

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Deze zomer tekent Theater aan Zee (TAZ) voor de 16de keer present! Van 26 juli t/m 4 augustus 2012 kan je op verschillende locaties in de stad en de haven van Oostende terecht voor een eigen-zinnig parcours vol theater, performance, muziek en literatuur.

Op het programma: aanstormend theater- en muziektalent uit Vlaanderen en Nederland, voorstellingen van een gastcurator Braakland/ZheBilding en zijn verwanten, een goedgevuld literatuur-programma en muziek en theater voor jong en oud in het Leopoldpark.

Naast de gevestigde waarden als het jong werk, het literatuurluik en het verrassende muziekprogramma, is er dit jaar een nieuw luik, Bato Congo. Voor Bato Congo gaat TAZ een samenwerking aan met KVS, 11.11.11 en V.A.I.S.. In dit project staat het belang van cultuur voor duurzame ontwikkeling centraal. Er zijn verschillende producties uit Congo op in het festivalprogramma, en er wordt gezorgd voor lokale omkadering in de stad, i.s.m. met de lokale dynamische Noord-Zuidgroeperingen. Even belangrijk is de ontmoeting met Congolese artiesten in een ontspannen en aangename sfeer van concerten, expo’s, salon- en nagesprekken, debatten, kinderateliers, workshops en zelfs een voetbalmatch!

Op maandag 18 juni start de ticketverkoop van TAZ!  Je kan je tickets bestellen via www.theateraanzee.be of telefonisch via de dienst Cultuur (059/56.20.16).

Vanaf maandag 25 juni zijn de tickets ook te koop aan de balie van Toerisme Oostende (Monacoplein 2, Oostende).  Zet de datum alvast met stip in je agenda!

Het programma vind je vanaf 12 juni online, de programmabrochure verschijnt op 15 juni bij DeMorgen en is ook op diverse locaties in Oostende te verkrijgen.

Alle info over de ticketverkoop vind je op www.theateraanzee.be.

Authors: Administrator

Read more http://www.oostende.be/nieuwsdetail.aspx?id=6772

Login Form