Oostendse Verhalen

Sinds 2001 de site over Oostende, zijn taal, cultuur en bevolking

Zoeken op de site

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Schrijf je nu gratis in op onze digitale nieuwsbrieven!
Toegevoegd op 2008-07-23 13:42:29

Het datacentrum zendt in het kader van een aantal projecten op geregelde tijdstippen nieuwsbrieven uit

 • MarBEF news bulletin :

  Schrijf je nu gratis in op onze digitale nieuwsbrieven! Alle recent geposte nieuws items op de MarBEF website[1] of items rond mariene biodiversiteit in Europa aangebracht via een e-mail aan de webmaster worden gebundeld en in principe wekelijks verzonden naar de geabonneerden. Tevens vindt men hier een overzicht van nieuwe vacatures in de job databank. Er zijn reeds 1600 mensen geabonneerd op de MarBEF news bulletin. Sinds de start van het project in 2004 zijn er 175 nieuwsbrieven uitgestuurd.
  Inschrijven : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.[2]

 • ScheldeMonitor attendering :

  Schrijf je nu gratis in op onze digitale nieuwsbrieven! Deze attendering wordt uitgestuurd in het kader van het ScheldeMonitor project[3]. Tweemaandelijks wordt er een overzicht uitgezonden van de nieuwe literatuur, datasets en projecten, in ons IMIS informatiesysteem, die handelen over onderzoek en monitoring op en rond de Schelde. Momenteel zijn er 150 geabonneerden. Sinds de start van de attenderingsservice, begin 2006, zijn er reeds 18 attenderingen verschenen.
  Inschrijven : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.[4]

 • ENCORA en BeNCoRe :

  Schrijf je nu gratis in op onze digitale nieuwsbrieven! Op een willekeurige basis wordt vanuit het ENCORA[5] en BeNCoRe[6] netwerk een nieuwsbrief uitgezonden met de meest recente nieuws items die verschijnen op de BeNCoRe website of berichten rond kustonderzoek in België die worden verzonden naar de webmaster. Binnen België ontvangen momenteel meer dan 500 personen deze nieuwsbrief.
  Inschrijven : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.[7]

Andere digitale reguliere publicaties die het datacentrum ondersteunt :
 • Vogelopvangcentrum nieuwsbrief :

  Schrijf je nu gratis in op onze digitale nieuwsbrieven! Vanuit het Vogelopvangcentrum[8] wordt op geregelde tijdstippen een digitale nieuwsbrief verstuurt met de weetjes vanuit het Vogelopvangcentrum in Oostende of berichten die hen worden toegestuurd.
  Inschrijven : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.[9]

 • VLIZINE :

  Schrijf je nu gratis in op onze digitale nieuwsbrieven! Via deze e-zine wil het VLIZ (twee)maandelijks informeren over de eigen activiteiten en die van onderzoeks- en beleidsgroepen in Vlaanderen actief in de mariene en kustgebonden wetenschappen. Sinds het jaar 2000 zijn er reeds 55 e-zines uitgestuurd. Momenteel zijn 1200 personen op de VLIZINE[10] geabonneerd.
  Inschrijven : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.[11]

 • Library acquisitions :

  Wekelijks wordt er vanuit de VLIZ bibliotheek een overzicht uitgestuurd van nieuwe aanwinsten. Momenteel zitten we reeds aan nummer 404. De library acquisitions[12] telt nu 313 abonnees.
  Inschrijven : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.[13]

[Overzicht[14]]

   

References

 1. ^ MarBEF website (www.marbef.org)
 2. ^ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (www.vliz.be)
 3. ^ ScheldeMonitor project (www.scheldemonitor.org)
 4. ^ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (www.vliz.be)
 5. ^ ENCORA (www.encora.eu)
 6. ^ BeNCoRe (www.bencore.be)
 7. ^ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (www.vliz.be)
 8. ^ Vogelopvangcentrum (www.vogelopvangcentrum.be)
 9. ^ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (www.vliz.be)
 10. ^ VLIZINE (www.vliz.be)
 11. ^ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (www.vliz.be)
 12. ^ library acquisitions (www.vliz.be)
 13. ^ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (www.vliz.be)
 14. ^ Overzicht (www.vliz.be)

Read more http://www.vliz.be/NL/Datacentrum/VMDC_Nieuws&p=show&id=354

Login Form