Oostendse Verhalen

Sinds 2001 de site over Oostende, zijn taal, cultuur en bevolking

Zoeken op de site

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Fase 1: Visserskaai - kant dokken tussen het Sint-Petrus- en -Paulusplein en de Langestraat
Op maandag 20 februari 2012 wordt gestart met de opbraak van de kasseien in het plateau t.h.v. het Vissersplein aan de kant van de dokken en de heraanleg ervan in printbeton. Verder worden de fietssuggestiestrook en de zebrapaden -over de volledige lengte- uitgebroken en wordt de wegverharding afgefreesd. Aansluitend wordt de volledige rijweg geasfalteerd.

De inrit van de ondergrondse parkeergarage blijft zolang mogelijk toegankelijk. De toegang wordt enkel afgesloten tijdens de uitbraakwerken van het zebrapad t.h.v. de in- en uitrit en tijdens de asfalteringswerkzaamheden (vermoedelijk een tweetal dagen). De voltooiing van fase 1 is voorzien eind maart 2012. De rijweg aan de kant van de gebouwen blijft open voor het verkeer.

Fase 2: Visserskaai - kant bebouwing tussen het Sint-Petrus- en -Paulusplein en de Langestraat
Op maandag 16 april 2012 wordt gestart met de heraanleg van het plateau ter hoogte van het Vissersplein. Aansluitend volgt de opbraak van de voetgangersoversteken in betonkeien en de heraanleg ervan in asfalt. Aan de rijweg en fietssuggestiestrook wordt niet gewerkt.

Tijdens deze periode blijven de handelszaken steeds bereikbaar voor leveringen. Voor de handelszaken tussen het Sint-Petrus- en -Paulusplein en het Vissersplein kan dat vanaf het Sint-Petrus- en -Paulusplein. Voor de handelszaken tussen het Vissersplein en de Langestraat kan dat vanaf de Langestraat. Tijdens de heraanleg van de zebrapaden zijn de handelszaken bereikbaar vanaf het Vissersplein. De voltooiing van fase 2 is voorzien tegen 18 mei 2012. De rijweg aan de kant van de dokken blijft open voor het verkeer.

Voor meer inlichtingen kun je terecht bij de directie Openbaar Domein, Vindictivelaan 1 op de vierde verdieping van het Stadhuis, T 059/80.55.00 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Authors: Administrator

Read more http://www.oostende.be/nieuwsdetail.aspx?id=6429

Login Form