Oostendse Verhalen

Sinds 2001 de site over Oostende, zijn taal, cultuur en bevolking

Zoeken op de site

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Als toeristische stad is Oostende een echte terrassenstad. Een kwaliteitsvol terras vormt een belangrijke meerwaarde voor elke horeca-uitbater en de aantrekkelijkheid van de Stad. Met de aanpassing van de stedelijke verordening voor het bezetten van het openbaar domein schreef de stad Oostende duidelijke spelregels uit voor het vergunnen van een terras. Omdat kwaliteit en inspanningen beloond moeten worden, reikt de Stad al voor het derde jaar op rij de Terr’oskars uit.

Na de succesvolle edities van 2010 en 2011 maken tien horeca-uitbaters ook dit jaar kans op een felbegeerde Terr’oskar en de bijkomende geldprijs van 1.000 euro. Elke Oostendse horecazaak waarvan alle terrassen correct uitgebaat worden, krijgt een nominatie en komt zo in aanmerking voor een Terr’oskar. Deelnemen is gratis en administratieve formaliteiten zijn helemaal niet nodig. De uitbater moet er enkel voor zorgen dat al zijn terrassen correct vergund zijn en volledig conform de bestaande regelgeving worden uitgebaat. De eenmalige controle en opmeting van de Oostendse terrassen in het kader van de Terr’oskars vindt plaats vóór eind juni. Uitbaters die hun terras correct uitbaten, worden automatisch genomineerd voor de Terr’oskars 2012.

 

De tien winnaars ontvangen een Terr’oskar met getuigschrift, een geldprijs van 1.000 euro, een vermelding van de zaak op de website www.uitgaaninoostende.be en op de website van de partners.

 

De prijzen worden uitgedeeld door het Oostendse stadsbestuur in samenwerking met de Verenigde Handelaarsbonden Oostende, Handelaarsbond Albert I Promenade ‘Queen Of Proms’, Toerisme Oostende en het Economisch Huis Oostende.

 

Het wedstrijdreglement en andere info zijn te vinden op www.uitgaaninoostende.be.

Authors: Administrator

Read more http://www.oostende.be/nieuwsdetail.aspx?id=6639

Login Form