Fout
  • Het template voor deze weergave is niet beschikbaar. Neem contact op met de websitebeheerder.

Home

Heraanleg August Vermeylenstraat: stand van zaken

De heraanleg van de rioleringen start in de August Vermeylenstraat tussen de Manitobalaan en de Vijverstraat. Aanlsuitend volgen de Vijverstraat en het gedeelte van de August Vermeylenstraat tussen de Vijverstraat en de Verlaatstraat. Daarna volgt de Verlaatstraat. Het laatste deel betreft de August Vermeylenstraat samen met de Beekstraat.

Parkeren zal tijdens de aanleg van de riolen en de definitieve afwerking van de bestrating niet mogelijk zijn.

De volledige afwerking is voorzien voor het najaar van 2012.

Mogen we vragen om de huisvuilzakken en pmd, papier en karton tijdens de werkzaamheden te plaatsen op de dichtstbijzijnde straathoek bereikbaar voor de ophaalwagens.

Vermelden we ook nogmaals dat bewoners of personen die over een garage beschikken, terecht kunnen bij de firma Vinci Park nv (Hendrik Serruyslaan 38) voor een gratis minderhinderkaart. Daarmee kun je overal in de buurt parkeren op het openbaar domein (ook op bewonersparkeerplaatsen!) tijdens de duur van de werkzaamheden. Bij de aanvraag moet een afschrift van de volgende documenten worden gevoegd: identiteitskaart, inschrijvingsbewijs van het voertuig en eigendomsbewijs of huurovereenkomst van de garage.

Voor meer inlichtingen kun je terecht bij de directie Openbaar Domein, Vindictivelaan 1 op de vierde verdieping van het Stadhuis, T 059/80.55.00 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Authors: Administrator

Read more http://www.oostende.be/nieuwsdetail.aspx?id=6664