Oostendse Verhalen

Sinds 2001 de site over Oostende, zijn taal, cultuur en bevolking

Zoeken op de site

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Eind februari werd gestart met herstellingswerkzaamheden in de Visserkaai. De eerste fase (Visserskaai - kant dokken tussen het Sint-Petrus- en -Paulusplein en de Langestraat- is intussen achter de rug. Fase 2 (Visserskaai - kant bebouwing tussen het Sint-Petrus- en -Paulusplein en de Langestraat) gaat van start op maandag 16 april 2012.

Er wordt gestart met de heraanleg van het plateau ter hoogte van het Vissersplein. Aansluitend volgt de opbraak van de voetgangersoversteken in betonkeien en de heraanleg ervan in asfalt. Aan de rijweg en fietssuggestiestrook wordt niet gewerkt.

Tijdens deze periode blijven de handelszaken steeds bereikbaar voor leveringen. Voor de handelszaken tussen het Sint-Petrus- en -Paulusplein en het Vissersplein kan dat vanaf het Sint-Petrus- en -Paulusplein. Voor de handelszaken tussen het Vissersplein en de Langestraat kan dat vanaf de Langestraat. Tijdens de heraanleg van de zebrapaden zijn de handelszaken bereikbaar vanaf het Vissersplein. De voltooiing van fase 2 is voorzien tegen 18 mei 2012. De rijweg aan de kant van de dokken blijft open voor het verkeer.

Mogen we vragen om de huisvuilzakken en pmd, papier en karton tijdens de werkzaamheden te plaatsen op de middenberm van de Visserskaai? Die blijft steeds bereikbaar voor de ophaalwagens.

Voor meer inlichtingen kun je terecht bij de directie Openbaar Domein, Vindictivelaan 1 op de vierde verdieping van het Stadhuis, T 059/80.55.00 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Authors: Administrator

Read more http://www.oostende.be/nieuwsdetail.aspx?id=6663

Login Form