Oostendse Verhalen

Sinds 2001 de site over Oostende, zijn taal, cultuur en bevolking

Zoeken op de site

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De rioleringswerkzaamheden in de Euphrosina Beernaertstraat (tussen de Rogierlaan en de Léon Spilliaertstraat) zijn volop aan de gang. De voltooiing van deze werkzaamheden is voorzien voor 20 april 2012.

Op maandag 23 april 2012 wordt gestart met de plaatsing van straatkolken, boordstenen en heraanleg van de rijweg tussen de Leopold II-laan en de Rogierlaan. Deze werken zullen worden afgewerkt voor de zomervakantie.

In het najaar starten de werkzaamheden in de Euphrosina Beernaertstraat tussen de Torhoutsesteenweg en de Rogierlaan. De afwerking van deze fase is voorzien tegen de kerstvakantie van 2012. De exacte aanvangsdatum wordt meegedeeld via een volgende bewonersbrief.

Begin 2013 ten slotte wordt gestart met de heraanleg van de Jules Peurquaetstraat tussen de Torhoutsesteenweg en de Alfons Pieterslaan. Deze werken zullen een viertal maanden duren.

Mogen we vragen om de huisvuilzakken en pmd, papier en karton tijdens de werkzaamheden te plaatsen op de dichtstbijzijnde straathoek bereikbaar voor de ophaalwagens?

Bewoners of personen die over een garage beschikken, kunnen terecht bij de firma Vinci Park nv (Hendrik Serruyslaan 38) voor een gratis minderhinderkaart. Daarmee kun je gratis parkeren op het openbaar domein tijdens de duur van de werkzaamheden. Bij de aanvraag moet een afschrift van de volgende documenten worden gevoegd: identiteitskaart, inschrijvingsbewijs van het voertuig en eigendomsbewijs of huurovereenkomst van de garage.

Voor meer inlichtingen kun je terecht bij de directie Openbaar Domein, Vindictivelaan 1 op de vierde verdieping van het Stadhuis, T 059/80.55.00 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Authors: Administrator

Read more http://www.oostende.be/nieuwsdetail.aspx?id=6665

Login Form