Oostendse Verhalen

Sinds 2001 de site over Oostende, zijn taal, cultuur en bevolking

Zoeken op de site

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

In het voorjaar lanceerde Toerisme Oostende vzw reeds vier handige toeristische pockets met alle informatie over de Stad aan Zee. De afzonderlijke pockets ‘Doen’, ‘Overnachten’ en de ‘Op weg’ pocket met praktische info zijn gratis verkrijgbaar bij Toerisme Oostende vzw. Daarnaast is er ook een algemene pocket om Oostende in de kijker te zetten op beurzen.

Nog vóór de zomer wordt een vijfde pocket -de Proeven pocket- gelanceerd. Alle Oostendse restaurants kunnen tot 16 mei intekenen op een derde pagina advertentie (114 mm B x 55 mm H) aan een democratisch tarief. Restaurants en brasseriën betalen 75 euro, tearooms en andere eetadressen betalen 50 euro. Bijkomend wordt het restaurant gedurende twee jaar gratis vermeld op de website van Visit Oostende onder de rubriek Proeven.

Inschrijven kan online via www.visitoostende.be/proeven.

De Proeven pocket wordt gedrukt op 33.000 exemplaren in vier talen. De verspreiding wordt verzorgd via Toerisme Oostende vzw, maar ook in de restaurants, hotels, verhuurkantoren, op beurzen en in het buitenland in afspraak met Toerisme Vlaanderen. Het concept wordt uitgewerkt in samenwerking met het Antwerpse communicatiebureau 10advertising. Alle pockets zijn gratis te verkrijgen bij Toerisme Oostende vzw.

Authors: Administrator

Read more http://www.oostende.be/nieuwsdetail.aspx?id=6726

Login Form