Fout
  • Het template voor deze weergave is niet beschikbaar. Neem contact op met de websitebeheerder.

Home

Cowboy Henk op de bres voor Hotel Paloma

Cowboy Henk op de bres voor Hotel Paloma
Cowboy Henk op de bres voor Hotel Paloma
Dement Oostende geeft voor deze gelegenheid een unieke zeefdruk van een Cowboy Henk strip uit, waarin Hotel Paloma centraal staat: “Cowboy Henk en de weg naar Patagonië”. Deze strip werd enkele jaren terug getekend door Herr Seele, in een serie van Oostendse Cowboy Henk cartoons. Deze exclusieve druk wordt vandaag voorgesteld.

Specificaties :
· Serigrafie druk door de bekende kunstdrukker Balder uit Landegem
· Formaat 80 x 64 cm met prentgrootte 41 x 55,5 cm
· Papier Oud Hollands 270 gram
· Uitgegeven door Dement Oostende VZW.
· 30 exemplaren, gesigneerd en genummerd door Herr Seele en Kamagurka (van 1/30 tot 30/30), aan een verkoopsprijs van 50 €/stuk.
· 5 exemplaren volledig met de hand ingekleurd door Herr Seele, gesigneerd en genummerd door Herr Seele en Kamagurka (van i/v tot v/v), aan een verkoopsprijs van 200 €/stuk.

· De verkoopsprijs werd zo bepaald dat enkel de kosten en de auteursrechten terugbetaald worden. Het was niet de bedoeling een handeltje op te zetten op de rug van Hotel Paloma. Het gaat ons voornamelijk om de toestand van dit gebouw op een ludieke manier onder de aandacht te brengen.

Te bestellen via Dement Oostende op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of via onze website http://www.dementoostende.blogspot.com/. Stuur een berichtje en wij bevestigen uw aankoop. Vanaf 1 juli ook te verkrijgen in de stripwinkel DE STRIEP, Paulusstraat 36, 8400 Oostende.

Read more http://dementoostende.blogspot.com/2008/06/cowboy-henk-op-de-bres-voor-hotel.html