Oostendse Verhalen

Sinds 2001 de site over Oostende, zijn taal, cultuur en bevolking

Zoeken op de site

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Jouw interesses bepalen jouw eigen nieuwsoverzicht en startpagina, en je kan er uiteraard nog steeds je abonnementen op onze vele verschillende nieuwsbrieven beheren.

Als abonnee van onze nieuwsbrieven krijg je automatisch toegang tot het nieuwe ‘Mijn Oostende’. Ben je niet zeker wat je logingegevens zijn, dan kan je die hier gemakkelijk nog eens opvragen. Het is voldoende hier je e-mailadres in te geven om de logingegevens toegestuurd te krijgen. Uiteraard gebruik je hiervoor het e-mailadres waar onze nieuwsbrieven toekomen.

Registreerde je nog niet, dan kan dat hier snel en eenvoudig: hier registreren.

We vragen je niet zomaar om te registreren zonder iets in de plaats te geven. We koppelen immers het nuttige aan het aangename en we bieden jou die info die je wil lezen en hangen er meteen ook een snelle schakel naar het digitaal loket aan vast zodat persoonlijke gegevens steevast automatisch worden ingevuld. Handig en eenvoudig.

Verenigingen vinden er bovendien een vernieuwd platform om  een eigen pagina te beheren, en kunnen er nieuws en info kwijt over hun eigen initiatieven. Voor de aardigheid kan je als vereniging bovendien voortaan een eigen url aanvragen: www.oostende.be/naamvanjevereniging. Dat extraatje geven we de verenigingen graag mee: praktisch om te communiceren en een gegarandeerde win in google. Ben je een Oostendse vereniging, en je wil een eigen url, dan kan je dat hier meteen aanvragen.

Ontdek ‘Mijn Oostende’!

FG_AUTHORS:

Read more http://www.oostende.be/nieuwsdetail.aspx?id=7480

Login Form