Oostendse Verhalen

Sinds 2001 de site over Oostende, zijn taal, cultuur en bevolking

Zoeken op de site

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Vanaf januari kunnen sportieve volwassenen kennismaken met het vernieuwde Sport overdag. Deelnemen is eenvoudig: koop een tienbeurtenkaart bij de dienst Sport of in het Stadhuis en je kan deelnemen aan alle activiteiten uit het aanbod. De sportkaart kost slechts 15 euro.

Body Fit

Een heerlijke work-out om het lichaam fit en gezond te maken. De spierverstevigende oefeningen geven je een strakker figuur en vergroten je uithoudingsvermogen. Als afsluiter genieten we samen van een aangename
stretching op rustige muziek.

Bollywood Dance

Een vloeiende, swingende en energieke dans op Oriëntaals getinte muziek. Naast het bewegen van de heupen komt ook het elegant bewegen van handen, armen, buik en benen aan bod.

Calorie Crusher

Een combinatie van energiek bewegen en opbouwen van spierkracht. Deze toffe training bestaat uit een eenvoudige choreografie en spierversterkende oefeningen. Naast het verbranden van heel wat calorieën zorgt deze
les ook voor een goede conditie, een mooi figuur en veel fun.

Dynamische Yoga

Na een zachte opwarming volgen een reeks dynamische Zonnegroeten. Voel je levensenergie stromen. Het houdt je lichaam en geest sterk en veerkrachtig. Je leert verschillende ademhalingstechnieken en eindigt met een welverdiende relaxatie.

Fit for Life

Een uur gevarieerde en ritmische oefeningen geschikt voor alle leeftijden. Op een leuke manier houden we je lichaam stevig en strak, met extra aandacht voor de soepelheid van je gewrichten en spieren.

Funcky Aerobics

Een tof gevarieerd bewegingsprogramma op aanstekelijke en funky muziek. Naast je conditie wordt ook je spieruithouding getraind. Ideale les om alle stress van de week van je af te schudden en het weekend al sportend in te zetten!

Step & Shape

Steppen is een bewegingsvorm waarbij je een bankje (een step) gebruikt om op en af te stappen. Na een opwarming worden eenvoudige pasjes aangeleerd op en rond de step. Tijdens het tweede deel van de les komen er spierverstevigende oefeningen met
lichte gewichtjes aan bod.

Valé Gym

Deze oefeningen (gym) voor het welzijn (valé) zijn rustige bewegingen om de lichamelijke gezondheid te verbeteren, met bijzondere aandacht voor de rug en stretching. Een aanrader voor beginnende sporters.

Zachte Yoga

Door bewust te ademen leer je om spanningen en stress los te laten en de batterijen terug op te laden. Na een soepel makende opwarming volgen een reeks klassieke yogahoudingen, met variaties die voor iedereen haalbaar zijn.
Je komt helemaal tot rust tijdens de diepe relaxatie. Na dit uurtje voel je je soepel en krachtig, je begint de week met een goed gevoel! 

Zwemmen

Na een korte opwarming in het water, krijg je de kans om een uurtje baantjes te zwemmen en te genieten van een relaxmoment in het bubbelbad. Je kan er ook terecht met al je vragen over je zwemtechniek.

 

Alle info vind je in de gloednieuwe folder die je hieronder kunt downloaden.

FG_AUTHORS:

Read more http://www.oostende.be/nieuwsdetail.aspx?id=7468

Login Form