Oostendse Verhalen

Sinds 2001 de site over Oostende, zijn taal, cultuur en bevolking

Zoeken op de site

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De evenementenkalender steekt bovendien in een nieuw kleedje! Bij de start van het nieuwe jaar én de opstart van het fonkelnieuwe cultuurcentrum werd beslist om de maandelijkse kalender te voorzien van een nieuw en fris ogend ontwerp.

De nieuwe cover is een ontwerp van lay-outer Chris Muylle. De indrukwekkende foto voor de editie van januari is van de hand van Koen de Wael.

Voordeel aan het ontwerp -in eigen huis gemaakt- is dat het beeld maandelijks kan worden gewijzigd. Wie weet welke leuke Oostendefoto de cover straks dus nog zal sieren!

Inhoudelijk verandert er evenwel niks. ‘Uit in Oostende’ is nog steeds je maandelijkse gids voor alles wat er in de Stad aan Zee te beleven valt.

Een gedrukt exemplaar van de evenementenkalender krijg je gratis aan -onder meer- de infobalie van het Stadhuis, bij Toerisme Oostende, in CC De Grote Post of in Bibliotheek Kris Lambert.

Jouw activiteit in ‘Uit in Oostende’? Voer hier een activiteit!

Op www.uitinoostende.be kun je de volledige kalender raadplegen. Voor meer info kun je terecht bij het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

FG_AUTHORS:

Read more http://www.oostende.be/nieuwsdetail.aspx?id=7470

Login Form