Oostendse Verhalen

Sinds 2001 de site over Oostende, zijn taal, cultuur en bevolking

Zoeken op de site

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De ‘Marvin Gaye Midnight Love Tour’ van Toerisme Oostende vzw is genomineerd voor de eerste editie van de Toerisme Vlaanderen Awards in de categorie Beste Toeristische Productontwikkeling. Deze prijzen worden uitgereikt op 29 januari 2013 door Minister van Toerisme Geert Bourgeois. Andere genomineerden in deze categorie zijn Historium Brugge en Toerisme Halle.

De ‘Midnight Love Digital Tour’ is een audiovisuele tocht doorheen Oostende, langs twaalf plaatsen die Marvin Gaye tijdens zijn tweejaarlijks verblijf en herbronningsproces in de Stad aan Zee erg apprecieerde. Ook het appartement waar hij zijn grootste hit Sexual Healing schreef, komt aan bod in de documentaire. De wandelaars worden via een iPod twee uur lang meegenomen naar een ‘Soul Ostendaise’ die niemand onberoerd laat. Ze worden begeleid door de stemmen van onder andere Jan Hautekiet, Patrick De witte, Jamie Lidell en natuurlijk ook Marvin Gaye zelf.

Sinds de lancering op 14 februari 2012 liepen er al 3.000 mensen in de voetsporen van ‘The Prince of Soul’.

Deze audiovisuele wandeldocumentaire kwam tot stand op initiatief van Toerisme Oostende vzw, met steun van het impulsprogramma voor de Vlaamse Kust en won eerder al de Fernand Peuteman prijs voor Creativiteit/Innovatie van Westtoer.

Voor meer info of reservaties: www.marvingaye.be.

FG_AUTHORS:

Read more http://www.oostende.be/nieuwsdetail.aspx?id=7456

Login Form