Fout
  • Het template voor deze weergave is niet beschikbaar. Neem contact op met de websitebeheerder.

Home

Herstellingswerkzaamheden Dr. Eduard Moreauxlaan

Om de werkzaamheden vlot en veilig te laten verlopen is er op maandag 17 en dinsdag 18 december 2012 geen doorgaand verkeer mogelijk in de Dokter Eduard Moreauxlaan tussen de Fortstraat en de Ankerstraat voor het (in de richting van het centrum). Het verkeer wordt omgeleid naar de Fortstraat en de Ankerstraat.

De werkzaamheden gaan van start op maandag 17 december 2012 om 9.00 uur en duren tot 18 december om  18.00u. Er zal een verkeersregeling zijn op het kruispunt Dr. Eduard Moreauxlaan/Ankerstraat.

Op woensdag 19 en donderdag 20 december 2012 blijft de doorgang gegarandeerd op één rijvak (het linkse richting centrum).

Op de rijbaan in de richting van Bredene wordt niet gewerkt. Wel wordt de
doorsteek afgesloten tussen noord en zuid van 17 tot en met 20 december 2012. Vanaf de Dr. Eduard Moreauxlaan ter hoogte van de Fortstraat kan er niet van de rijbaan richting Bredene naar rijbaan richting Oostende worden gereden en omgekeerd.

Dat wil ook zeggen dat het verkeer komende uit de Fortstraat op de Dr. Eduard Moreauxlaan niet meer weg kan op 17 en 18 december 2012. De Fortstraat wordt dus afgesloten t.h.v. Earth Explorer voor verkeer richting Dr. Eduard Moreauxlaan. De toegang tot Duin en Zee is voorzien via de Ankerstraat.

Voor meer info kun je terecht bij de directie Openbaar Domein, T 059/80.55.00.

FG_AUTHORS:

Read more http://www.oostende.be/nieuwsdetail.aspx?id=7452