Oostendse Verhalen

Sinds 2001 de site over Oostende, zijn taal, cultuur en bevolking

Zoeken op de site

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het Stadsbestuur van Oostende deelt mee dat het Ministerie van de Vlaamse Overheid,  Departement Leefmilieu, Natuur en Energie, Afdeling Milieu- , Natuur- en Energiebeleid, Dienst Milieueffectrapportagebeheer, de kennisgeving van het Project- Millieueffectrapport voor de Internationale Luchthaven Oostende-Brugge, gelegen in 8400 Oostende, op 12 november 2012 volledig heeft verklaard.

Het dossier ligt gedurende de periode van 23 november 2012 tot en met 22 december 2012 ter inzage van het publiek in het stadhuis op de 4de verdieping - kantoor 418a - dienst Stedenbouw, Milieu en Ruimtelijke Planning - Milieu - tijdens de openingstijden van het stadhuis en op de website www.sendspace.com/file/ke9qy1.

Eventuele opmerkingen m.b.t. de kennisgeving kunnen uiterlijk tot 23 december 2012  bezorgd worden aan de dienst Milieueffectrapportagebeheer via een brief gericht aan Departement LNE, Dienst MER, ‘Project MER Luchthaven Oostende-Brugge’, Koning Albert II-laan 20, bus 8, 1000 Brussel of via e-mail aan de dienst MER naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (met vermelding ‘Project-MER Luchthaven Oostende-Brugge’ in de titel) of via de Stad.

FG_AUTHORS:

Read more http://www.oostende.be/nieuwsdetail.aspx?id=7384

Login Form