Oostendse Verhalen

Sinds 2001 de site over Oostende, zijn taal, cultuur en bevolking

Zoeken op de site

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De wedstrijd in kunst voor iedereen van 13 tot 19 jaar. Kunstbende is de wedstrijd waar je elkaar kan uitdagen in de categorieën performance, film, beeldend, foto, txt, muziek, dans, mode en DJ. De wedstrijd met voorrondes in elke Vlaamse provincie, waaronder in  Oostende op 23 februari, en een grote landelijke finale in mei. 

Kunstbende is een wedstrijd in kunst voor jongeren tussen 13 en 19 jaar die al 14 jaar bestaat. Veel bekende artiesten komen voort uit de kweekvijver van Kunstbende. Brahim, Steak Number 8, Balthazar, Hannelore Bedert maar ook Nick Ervinck, Eva Mouton, Maarten Inghels, Leen Roels, Geppetto and the whales en The Compact disk dummies namen ooit deel aan de wedstrijd en gooiden toen al hoge ogen. 

Meer weten over Kunstbende? Neem dan een kijkje op de website www.kunstbende.be. Vergeet er zeker ook niet een bezoekje te brengen aan de ‘Wall of fame’ en ontdek wie er de voorbije jaren de eerste prijs in de wacht sleepte. Onder ‘Kunstbende internationaal‘ lees je alles over de uitwisseling tussen België en Nederland. 

Inschrijven kan tot begin februari, maar wees er snel bij, want vol is vol!

Meer info en inschrijven: www.kunstbende.be

FG_AUTHORS:

Read more http://www.oostende.be/nieuwsdetail.aspx?id=7363

Login Form