Oostendse Verhalen

Sinds 2001 de site over Oostende, zijn taal, cultuur en bevolking

Zoeken op de site

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het sportjaar 2012 loopt op zijn einde. Naar goede gewoonte is dit het sein voor de Provinciale Sportdienst om enkele verdienstelijke West-Vlamingen in de bloemetjes te zetten. Is er een atleet of ploeg uit jouw sportclub of federatie die een trofee verdient? Lees dan vooral verder.

Op donderdag 21 februari vindt de uitreiking van de West-Vlaamse Sportprijzen plaats in CC De Spil in Roeselare. Atleten uit acht categorieën worden er gehuldigd:

  1. sportloopbaan;
  2. sportverdienste (inzet niet in de vorm van sportprestaties);
  3. sportbeoefenaar of ploeg minder bekende sport;
  4. beloftevolle jongere;
  5. sportbeoefenaar of ploeg voor personen met een beperking;
  6. sportploeg;
  7. sportvrouw;
  8. sportman.
Voor categorieën 3 t.e.m. 8 geldt dat de atleet of de ploeg één of meerdere uitzonderlijke sportprestaties in 2012 moet hebben geleverd op internationaal vlak. Naast een speciaal ontworpen trofee kunnen zij ook aanspraak maken op een geldprijs van 1.000 euro!

De prijzen en eretekens voor de categorieën 1, 2 en 4 kunnen slechts eenmaal aan dezelfde persoon worden toegekend.

Is er een atleet of ploeg uit jouw sportclub of federatie die een trofee verdient? Download dan hieronder het formulier, stel een atleet of ploeg voor en bezorg dit uiterlijk op maandag 26 november 2012 bij de dienst Sport, Sportparklaan 6.

Contactpersoon: Davy Thielens, 059/56.10.60, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

FG_AUTHORS:

Read more http://www.oostende.be/nieuwsdetail.aspx?id=7343

Login Form