Oostendse Verhalen

Sinds 2001 de site over Oostende, zijn taal, cultuur en bevolking

Zoeken op de site

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ben jij ook één van die vele mensen wiens auto meer stil staat voor de deur dan dat hij rijdt en vind je het ook onzinnig nog langer zoveel geld te investeren in die auto die je uiteindelijk weinig gebruikt? Wil je je steentje bijdragen aan een beter leefmilieu? Of ben je gewoon alle rompslomp beu rond garages, onderhoud en verzekeringen? Ontdek dan de voordelen van Cambio Autodelen dankzij het proefaanbod!

Het proefaanbod biedt twee maanden gratis toegang tot de Cambiowagens zonder abonnementsgeld. Pas na afloop van die twee maanden betaal je instapkosten en betaal je een maandelijkse bijdrage. De eerste maanden kan je Cambio dus uitproberen en betaal je enkel voor je eigenlijke gebruik (gereserveerde tijd en gereden kilometers). De ideale manier dus om uit te testen of Cambio aan jouw verwachtingen voldoet. Deze actie loopt tot eind 2012.

Lees alle details op www.cambio.be of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

FG_AUTHORS:

Read more http://www.oostende.be/nieuwsdetail.aspx?id=7337

Login Form