Oostendse Verhalen

Sinds 2001 de site over Oostende, zijn taal, cultuur en bevolking

Zoeken op de site

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

In de Euphrosina Beernaertstraat tussen de Torhoutsesteenweg en de Rogierlaan werden de nutsleidingen intussen vernieuwd. Op maandag 12 november 2012 wordt gestart met de riolerings- en wegwerkzaamheden. Er wordt gestart ter hoogte van de Torhoutsesteenweg en gewerkt in de richting van de Rogierlaan. De werkzaamheden zullen een drietal maanden duren.

Tijdens de werkzaamheden wordt de rijrichting voor het verkeer in de Jules Peurquaetstraat omgekeerd. In de Euphrosina Beernaertstraat tussen de Torhoutsesteenweg en de Rogierlaan is er geen doorgaand verkeer mogelijk en ook de garages zijn tijdelijk niet toegankelijk.

Begin 2013 wordt gestart met riolerings- en wegwerkzaamheden in de Jules Peurquaetstraat (tussen de Torhoutsesteenweg en de Alfons Pieterslaan).

Bewoners of personen die over een garage beschikken, kunnen terecht bij de firma Vinci Park nv (Hendrik Serruyslaan 38, T 059/80.69.59 of www.vincipark.be/oostende) voor een gratis minderhinderkaart. Daarmee kun je gratis parkeren op het openbaar domein tijdens de duur van de werkzaamheden. Bij de aanvraag moet een afschrift van de volgende documenten worden gevoegd: identiteitskaart, inschrijvingsbewijs van het voertuig en eigendomsbewijs of huurovereenkomst van de garage.

Voor meer inlichtingen kun je terecht bij de directie Openbaar Domein, Vindictivelaan 1, op de vierde verdieping van het Stadhuis, T 059/80.55.00 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

FG_AUTHORS:

Read more http://www.oostende.be/nieuwsdetail.aspx?id=7327

Login Form