Oostendse Verhalen

Sinds 2001 de site over Oostende, zijn taal, cultuur en bevolking

Zoeken op de site

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Alle 308 Vlaamse gemeenten worden uitgenodigd om één quizploeg af te vaardigen naar de préselectie. Zo’n ploeg telt twee kandidaten: een man en een vrouw, uiteraard inwoners van de gemeente die ze vertegenwoordigen. Alle ploegen worden verwacht op 1 december 2012 voor de grote preselectie (zorg dus dat je die dag vrij bent). De 80 ploegen die als beste uit die preselecties komen, gaan door naar de opnames van het tv-programma, begin 2013.

Bij de opnames van het tv-programma wordt de ploeg uitgebreid tot drie personen: de geselecteerde quizploegen worden aangevuld en aangevoerd door de burgemeester.

Daarom roepen we alle Oostendenaars op om zich kandidaat te stellen om deel uit te maken van die quizploeg om Oostende tot slimste gemeente van Vlaanderen te (helpen) kronen! De quiz doet een beroep op de kennis en de intelligentie van doorgewinterde quizkandidaten maar heeft ook aandacht voor populaire cultuur.

Ben jij de persoon die we zoeken? Neem dan deel aan deze miniquiz en wie weet kroon jij Oostende mee tot slimste gemeente van Vlaanderen! Doen!!!

Deelnemen kan tot en met 11 november!

FG_AUTHORS:

Read more http://www.oostende.be/nieuwsdetail.aspx?id=7303

Login Form