Oostendse Verhalen

Sinds 2001 de site over Oostende, zijn taal, cultuur en bevolking

Zoeken op de site

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het Sociaal Huis Oostende gaat over tot het organiseren van een examen voor de functie van: hoofd administratie en onthaal sociale dienstverlening (B4-5).

Je leidt de administratie en het onthaal sociale dienstverlening binnen de sector Algemeen Welzijnswerk met als doel de verbinding te vormen tussen het maatschappelijk werk en de expertisedomeinen administratie, OCMW-wetgeving & reglementering. Je functioneert in een dynamische omgeving en weet te anticiperen op verwachte en onverwachte veranderingen die zich aandienen. Samenwerking en overleg zijn hierbij cruciale werkmiddelen. Tevens neem je initiatieven die bijdragen tot de verdere ontwikkeling van de sector Algemeen Welzijnswerk en stuur je je team van een tiental medewerkers aan.

Voorwaarden:

Bij aanwerving

 • Je bent houder van een bachelordiploma of evenwaardig
 • Je hebt 4 jaar relevante en aantoonbare ervaring

Bij bevordering*

 • Ofwel ben je na 1 januari 2008 aangesteld na een aanwervings- en selectieprocedure zoals voorzien in de rechtspositieregeling;
  Ofwel ben je vóór 1 januari 2008 aangesteld na een externe bekendmaking van de vacature en een gelijkwaardige selectieprocedure als van toepassing op vacatures in statutaire betrekkingen.
 • Je bent houder van een graad niveau B(V) 1-3 binnen het OCMW, met minimum 4 jaar graadanciënniteit in een graad B(V)1-3
 • Je bent houder van het diploma gesteld bij aanwerving.

* Indien je twijfelt of je aan deze voorwaarden voldoet, dan kun je steeds contact opnemen met de personeelsdienst.

Wij bieden:

 • een contract van onbepaalde duur** (B4-5)
 • een maandelijkse bruto bezoldiging van minimum 2.621,59€ tot maximum 4.270,77€
 • variabele werktijden
 • maaltijdcheques
 • een gratis hospitalisatieverzekering
 • een gevarieerd aanbod gezonde maaltijden in ons personeelsrestaurant

** Personeelsleden in statutair dienstverband die bevorderen behouden hun statuut.

Kandidaturen kunnen uitsluitend via een standaard inschrijvingsformulier ingediend worden, uiterlijk tegen 31 oktober 2012 t.a.v. OCMW Oostende, Personeelsdienst Bianca Nobels - Edith Cavellstraat 15, 8400 te Oostende.

Dit inschrijvingsformulier wordt op jouw vraag toegestuurd door de Personeelsdienst. (Contactpersoon: Bianca Nobels, Tel.: 059 59 10 99 – e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
Je ontvangt eveneens een informatienota met de algemene toelatingsvoorwaarden, het examenprogramma en de functiebeschrijving.

Ben je geïnteresseerd? Kom dan zeker langs voor meer informatie over de examenprocedure en de functie-inhoud tijdens het infomoment op dinsdag 23 oktober 2012 om 18u00 in het Woonzorgcentrum De Boarebreker, Kaïrostraat 82, 8400 Oostende.

Het examen wordt georganiseerd door Hudson. Voor de functie van Hoofd administratie en onthaal sociale dienstverlening (B4-5) wordt gelijktijdig een wervings- en bevorderingsexamen georganiseerd waarbij één en hetzelfde vergelijkend examen wordt afgenomen en waarbij de rangschikking gebeurt in volgorde van het behaalde resultaat.

FG_AUTHORS:

Read more http://www.oostende.be/nieuwsdetail.aspx?id=7226

Login Form