Oostendse Verhalen

Sinds 2001 de site over Oostende, zijn taal, cultuur en bevolking

Zoeken op de site

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De winteropvang is een tijdelijke nachtopvang van vrijdag 16 november 2012 tot en met vrijdag 29 maart 2013. Het doel van deze opvang is enerzijds een bed-bad-brood-formule aanbieden en anderzijds daklozen informeren over het hulpaanbod. Een team van hulpverleners en vrijwilligers staan in voor de praktische organisatie.

De Winteropvang is gelegen op de hoek van de Nieuwpoortsesteenweg en de Northlaan.

Cliënten kunnen zich aanmelden tussen 17.45 en 18.30 uur op de speelplaats van de oude Vercaemerschool. Er is geen mogelijkheid voor telefonische aanmelding noch voor reservatie voor meerdere dagen. Er is dus een dagelijks en fysieke aanmelding nodig.

Er is maximaal opvang voor 20 personen.

Indien u vrijwilliger wenst te worden in de Winteropvang kunt u steeds het vrijwilligersformulier invullen.
Bij vragen rond mogelijks vrijwilligerswerk kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Alle geïnteresseerde vrijwilligers worden alvast uitgenodigd voor een infomoment die doorgaat op dinsdag 16 oktober om 19u30 in De Schelpe, Schelpenstraat 20 - 8400 Oostende.

Voor verdere informatie of vragen rond toegang en verblijf in de Winteropvang kunt u contact opnemen met de coördinatie.
Coördinatie Winteropvang Oostende
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
059/59.16.10

De Winteropvang is een organisatie van het Sociaal Huis Oostende in samenwerking met CAW JZ Middenkust, De Kringloopwinkel, MSOC Oostende, Straathoekwerk Oostende en Stad Oostende. Dit initiatief wordt gesteund door de Nationale Loterij en de Provincie West-Vlaanderen. 

FG_AUTHORS:

Read more http://www.oostende.be/nieuwsdetail.aspx?id=7175

Login Form