Oostendse Verhalen

Sinds 2001 de site over Oostende, zijn taal, cultuur en bevolking

Zoeken op de site

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het Sociaal Huis Oostende gaat over tot het organiseren van een selectieprocedure voor de aanleg van een selectielijst voor de functie van maatschappelijk werker.

Als maatschappelijk werker sta je, binnen één van de diensten van het Sociaal Huis, in voor het verzekeren van de maatschappelijke dienstverlening. Je functioneert zowel individueel als in team. Je bent sociaal, leergierig en kunt goed overweg met de pc.

Je komt terecht binnen de sector van het Algemeen Welzijnswerk of Seniorenbeleid (thuiszorg /woonzorgcentra) of het Sociaal Verhuurkantoor.

Momenteel doen we een dringende oproep naar maatschappelijk werkers voor de winteropvang die beschikbaar zijn in volgende periode: 1 november 2012 tot en met 31 maart 2013.

Specifieke taakomschrijving: Je wordt tewerkgesteld binnen de winteropvang voor daklozen, waar je ingeschakeld wordt om samen met de vrijwilligers de permanentie te verzorgen. Je biedt de gasten een luisterend oor aan, je probeert de orde en rust te handhaven en zorgt ervoor dat de gemaakte afspraken en het huishoudelijk reglement worden nagekomen. Je fungeert als aanspreekpunt voor de vrijwilligers indien deze met vragen zitten of ondersteuning nodig hebben. Daarnaast is er ook ruimte om eigen initiatieven naar daklozen en vrijwilligers uit te werken binnen de opvang.

Voorwaarden?

  • Je hebt een bachelordiploma maatschappelijk werk of sociaal verpleegkunde

Bijkomende info Maatschappelijk werker WINTEROPVANG:

  • Je bent beschikbaar in de periode 1 november 2012 tot en met 31 maart 2013
  • Je bent bereid om ochtend- en avondshiften te werken
  • Je staat in voor de telefonische nachtpermanentie (maar je bent ook bereid om ter plaatse te gaan)
  • Je kan 1 op 2 weekends werken en op feestdagen

Wat bieden wij?

Wij bieden de Maatschappelijk werker binnen de winteropvang een voltijds contract van bepaalde duur, nl. van 1 november 2012 tot en met 31 maart 2013, met kans op verlenging (binnen de diensten van het SHO), een competitief salaris en maaltijdcheques.

Informatie en inschrijving

Ben je geïnteresseerd? Je kan hier meteen elektronisch solliciteren. Voeg als bijlage je motivatiebrief, CV en kopie diploma toe. Mailen kan ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kan schriftelijk solliciteren door je kandidatuur op te sturen naar Joke Maertens, Personeelsdienst SHO, Edith Cavellstraat 15 - 8400 OOSTENDE

Uiterste datum inschrijving: 9 oktober 2012.

De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijke proef (12 oktober 2012 vf. 17u30) en een mondelinge proef (18 oktober 2012). Indien je geslaagd bent voor het schriftelijk gedeelte, word je uitgenodigd voor een mondelinge proef. De data van de proeven gelden onder voorbehoud van uitnodiging.

De selectielijst is 4 jaar geldig.

Voor meer informatie: Joke Maertens; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 059/59 11 04

FG_AUTHORS:

Read more http://www.oostende.be/nieuwsdetail.aspx?id=7183

Login Form