Oostendse Verhalen

Sinds 2001 de site over Oostende, zijn taal, cultuur en bevolking

Zoeken op de site

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Alle rondleidingen tijdens de Culturele Openwerfweekends CC De Grote Post zijn VOLZET! Er kan wel nog ingeschreven worden voor het Familieprogramma op zaterdagmiddag. Deelnemen aan de rondleidingen kan echter niet meer op zaterdagmiddag. Ook voor de lezingen op zondagmiddag zijn er nog enkele plaatsen vrij. Snel zijn is dus de boodschap!  

FAMILIEPROGRAMMA

voor de kleinste kinderen – kleuters tot en met 8 jaar:

* zaterdag 29 september 2012: Aangespoeld door Poppentheater Ahoy

* zaterdag 06 oktober 2012: de GVR door Uitgezonderd Theater

* zaterdag 13 oktober 2012: Elmer de olifant door Kreejaater

voor de oudere kinderen – 9 tot en met 14 jaar:

* zaterdag 29 september 2012: kunstworkshop (mu-zee-um)

* zaterdag 06 oktober 2012: kunstworkshop (mu-zee-um)

* zaterdag 13 oktober 2012: kunstworkshop (mu-zee-um)

Alle activiteiten in het kader van het familieprogramma starten telkens om 13.30 uur en eindigen stipt om 15.30 uur! Ouders kunnen de kinderen begeleiden tijdens het familieprogramma, maar kunnen niet meer deelnemenen aan de rondleidingen, wegens volzet.

LEZINGEN

Architectuurcriticus Marc Dubois geeft op zondag 30 september (14.00 uur) een lezing over Gaston Eysselinck, de architect van het Postgebouw. Dirk Engelen van B-architecten zal het op zondag 07 oktober (om 14.00 uur) hebben over de renovatie en transformatie van het voormalige Postgebouw tot cultuurcentrum De Grote Post. En op zondag 14 oktober (om 14.00 uur) gaat architectuurcriticus Francis Strauven dieper in op het modernisme aan de kust.

Inschrijven voor het familieprogramma en de lezingen is verplicht en kan enkel bij de dienst Cultuur,  059/56.20.16 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer info op www.oostendecultuurstad.be

LET OP! U BETREEDT EEN WERF!

Het voormalige Postgebouw is in renovatie en is daarom minder toegankelijk. Gepaste kledij en stevig schoeisel worden aangeraden

FG_AUTHORS:

Read more http://www.oostende.be/nieuwsdetail.aspx?id=7151

Login Form