Oostendse Verhalen

Sinds 2001 de site over Oostende, zijn taal, cultuur en bevolking

Zoeken op de site

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De werken worden opgedeeld in twee fasen.

Fase 1: Maria Theresiastraat tussen de Nieuwpoortsesteenweg en de Velodroomstraat
De rioleringswerkzaamheden starten op 9 januari 2012. Tijdens de werkzaamheden is er geen doorgaand verkeer mogelijk. De woningen blijven wel steeds te voet bereikbaar. Het einde van de werkzaamheden is voorzien tegen mei 2012.

Fase 2: Maria Theresiastraat tussen de Velodroomstraat en de Wellingtonstraat
Half februari starten de rioleringswerkzaamheden in de tweede fase. Tijdens de werken is er geen verkeer mogelijk. De woningen blijven wel steeds te voet bereikbaar. Het einde van de werkzaamheden is voorzien tegen juni 2012.

Zodra de brandweer de Koninginnelaan terug kan oprijden, wordt het kruispunt van de Maria Theresiastraat en de Velodroomstraat opgebroken. Vermoedelijk zal dat eind februari 2012 zijn.

Let wel, de opgegeven data zijn onder voorbehoud van een vlot verloop van de werken en gunstige weersomstandigheden, mogelijks kunnen er wijzigingen optreden.

Bewoners of personen die over een garage beschikken, kunnen terecht bij de firma Vinci Park nv (Hendrik Serruyslaan 38) voor een gratis minderhinderkaart. Daarmee kun je gratis parkeren op het openbaar domein tijdens de duur van de werkzaamheden. Bij de aanvraag moet een afschrift van de volgende documenten worden gevoegd: identiteitskaart, inschrijvingsbewijs van het voertuig en eigendomsbewijs of huurovereenkomst van de garage.

Mogen we vragen om de huisvuilzakken en pmd, papier en karton tijdens de werkzaamheden te plaatsen op de dichtstbijzijnde straathoek bereikbaar voor de ophaalwagens. Dat kan op de hoek van de Maria Theresiastraat en de Nieuwpoortsesteenweg, op de hoek van de Velodroomstraat en de Maria Theresiastraat of op de hoek van de Wellingtonstraat en de Maria Theresiastraat.

Voor meer inlichtingen kun je terecht bij de directie Openbaar Domein, Vindictivelaan 1, kantoor 422 op de vierde verdieping van het Stadhuis, T 059/80.55.00 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

FG_AUTHORS:

Read more http://www.oostende.be/nieuwsdetail.aspx?id=7136

Login Form