Oostendse Verhalen

Sinds 2001 de site over Oostende, zijn taal, cultuur en bevolking

Zoeken op de site

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Tijdens de maand april organiseert de Algemene Directie Statistiek en Economische Informatie de Enquête naar Arbeidskrachten. Deze officiële enquête peilt naar de werksituatie van een aantal selectief gekozen huishoudens. De enquête is verplicht.

Ook in Oostende werd een aantal huishoudens geselecteerd. Zij krijgen het bezoek van een enquêteur op maandag 17 september 2012. De enquêteur zal zich kenbaar maken via een legitimatiekaart. Ben je die dag niet thuis, dan laat de enquêteur een visitekaartje na met vermelding van de dag en het uur waarop hij van plan is opnieuw bij je langs te komen. De geselecteerde huishoudens worden ook vooraf per brief op de hoogte gebracht.

Graag willen we benadrukken dat het van groot belang is om zo goed mogelijk mee te werken aan de enquête. De resultaten zijn immers slechts geldig wanneer de huishoudens in goede omstandigheden worden ondervraagd.

Voor meer inlichtingen kun je terecht bij de Algemene Directie Statistiek en Economische Informatie, op het gratis nummer 0800/92.502 of op de websites http://economie.fgov.be of http://statbel.fgov.be/lfs.

FG_AUTHORS:

Read more http://www.oostende.be/nieuwsdetail.aspx?id=7094

Login Form