Oostendse Verhalen

Sinds 2001 de site over Oostende, zijn taal, cultuur en bevolking

Zoeken op de site

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Vanaf 01 september 2012 wordt het bustraject van lijn 7 lichtjes aangepast. Momenteel rijdt de bus rechtstreeks van de Paul Michielslaan naar de Prins Roselaan. Straks zal de bus echter vanuit de Paul Michielslaan via de Sartlaan en de Assisiëlaan naar de Prins Roselaan rijden. Reden voor de wijziging is dat de Paul Michielslaan zeer smal is voor een lijnbus.

Om de bus een makkelijk passage te verlenen in de Sartlaan, zullen twee zones met een parkeerverbod worden ingevoerd:

  1. een parkeerverbod over 10 meter vanaf de hoek met de Paul Michielslaan aan de zijde van de even huisnummers.
  2. een parkeerverbod over 10 meter aan de zijde van de oneven huisnummers ter hoogte van  het braakliggend stuk grond rechtover de Assisiënlaan.

Dit parkeerverbod is noodzakelijk voor het in- en uitrijden van de bus in de Sartlaan.

In de overige zones blijft het beurtelings parkeren van kracht.

We willen de bewoners evenwel vragen om extra alert te zijn bij het wisselen van kant, telkens de 15de en de laatste dag van de maand tussen 19.30 en 20.00 uur. Indien het wisselen van kant niet tijdig gebeurt, lopen de bussen het risico zich vast te rijden.

Voor meer inlichtingen kun je terecht bij de directie Openbaar Domein, Vindictivelaan 1, op de vierde verdieping van het Stadhuis, T 059/80.55.00, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

FG_AUTHORS:

Read more http://www.oostende.be/nieuwsdetail.aspx?id=7068

Login Form