Oostendse Verhalen

Sinds 2001 de site over Oostende, zijn taal, cultuur en bevolking

Zoeken op de site

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Overeenkomstig het Vlaams Reglement in verband met de Milieuvergunning wordt een openbaar onderzoek ingesteld naar aanleiding van de vraag van AZ Sint-Jan Brugge-Oostende av om een milieuvergunning te verkrijgen voor het veranderen door uitbreiding en wijziging van een ziekenhuis, gelegen in de Kaïrostraat 84 in 8400 Oostende, kadastraal gekend in Oostende, afdeling 6, sectie D, perceelnummer 260/M.

Het dossier van de aanvraag met het plan van de inrichting ligt gedurende de periode van 23 augustus 2012 tot en met 21 september 2012 ter inzage, in het Stadhuis op de vierde verdieping bij de dienst Stedenbouw, Milieu en Ruimtelijke Planning, tijdens de openingstijden van het Stadhuis.

Indien je tegen deze exploitatie bezwaar wenst aan te tekenen, moet je dit vóór het verstrijken van deze termijn, hetzij mondeling in het hierboven vermelde kantoor, hetzij schriftelijk aan het College van Burgemeester en Schepenen ter kennis brengen.

Meer info krijg je bij de dienst Stedenbouw, Milieu en Ruimtelijke Planning - Milieu, Vindictivelaan 1, T 059/56.20.89 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

FG_AUTHORS:

Read more http://www.oostende.be/nieuwsdetail.aspx?id=7067

Login Form