Oostendse Verhalen

Sinds 2001 de site over Oostende, zijn taal, cultuur en bevolking

Zoeken op de site

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Zoals je ongetwijfeld weet, zijn de werkzaamheden voor de nieuwe verkaveling ‘Baanhof’ volop aan de gang. Het werfverkeer -momenteel langs de Rietsmusstraat- zorgt evenwel voor enige hinder voor omwonenden. Daarom werd onderzocht of er een ander traject mogelijk is.

Uit onderzoek ter plaatse blijkt dat een traject voor het werfverkeer via de Stuiverstraat haalbaar is. Binnenkort wordt het werfverkeer dus omgeleid via de Stuiverstraat.

De aanvoer van grondmateriaal is intussen afgerond. Er moet enkel nog zandcement voor de fundering van rioleringsbuizen worden aangevoerd. Dit vervoer is echter beperkt tot een vijftal vrachtwagens per dag. Momenteel is ook nog een archeologisch onderzoek aan de gang aan de zijde van de Stuiverstraat. Dit wordt binnen de maand afgerond en daarna kan alle werfvervoer via de Stuiverstraat worden omgeleid. Intussen zullen de technische diensten alle voorbereidende maatregelen nemen om het nieuwe traject in orde te brengen.

Bij het Stedelijk bedrijf voor Grond- en Bouwbeleid, op de vierde verdieping van het Stadhuis, liggen alle plannen ter inzage.

Voor meer inlichtingen kun je terecht bij de directie Openbaar Domein, Vindictivelaan 1, op de vierde verdieping van het Stadhuis, T 059/80.55.00, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

FG_AUTHORS:

Read more http://www.oostende.be/nieuwsdetail.aspx?id=7035

Login Form