Oostendse Verhalen

Sinds 2001 de site over Oostende, zijn taal, cultuur en bevolking

Zoeken op de site

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Je hebt het misschien al gemerkt, maar er ging onlangs een heuse campagne van start in alle NMBS-stations om treinreizigers te overtuigen Cambioklant te worden. Geïnteresseerden die zich nu inschrijven maken bovendien kans om de 15.000ste klant te worden!

En daar staat heel wat tegenover! De 15.000ste gebruikers krijgt een mooie prijs, die toelaat om een jaar lang zo goed als gratis gebruik te maken van alle verplaatsingsmogelijkheden in België.

De 15.000ste klant krijgt namelijk een gratis jaarabonnement bij Cambio, DeLijn/MIVB (afhankelijk van de regio waar je woont) en Blue-bike en kan de trein nemen over het hele Belgische netwerk. Om het cadeau te vervolledigen, ontvangt hij/zij van VAB een gratis reisbijstand van één jaar en betaalt cambio de instapkosten terug. Alles bij elkaar opgeteld is de prijs meer dan 3.000 euro waard!

Ben je zelf al overtuigd van Cambio? Dan loont het misschien wel de moeite om dit te vermelden in je vriendenkring, want misschien heb je vrienden of familieleden die twijfelen om klant te worden. Deze actie kan voor hen een extra duwtje in rug betekenen...

Inschrijven voor deze actie is nog mogelijk tot 5 september. Meer informatie vind je hier.

FG_AUTHORS:

Read more http://www.oostende.be/nieuwsdetail.aspx?id=7013

Login Form