Oostendse Verhalen

Sinds 2001 de site over Oostende, zijn taal, cultuur en bevolking

Zoeken op de site

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Één van de doelstellingen van het Positief Uitgaansbeleid is het bereiken van een positieve uitgaanssfeer in de Stad. Om de communicatie met de Oostendse feestvierders te bevorderen richtte het Positief Uitgaansbeleid een Facebookpagina op. De pagina maakt het mogelijk feestvierders op een positieve (en soms ludieke) manier preventieve en sensibiliserende boodschappen rond uitgaan mee te geven. De pagina brengt ook wekelijks het Oostendse uitgaansleven in kaart.

Het Positief Uitgaansbeleid wil met een fotowedstrijd via de Facebookpagina zowel de positieve uitgaanssfeer als de communicatie naar de feestvierders toe bevorderen. De Stad gaat op zoek naar de leukste uitgaansfoto genomen in Oostende. Deelname aan de wedstrijd is gratis en voor iedereen toegankelijk vanaf veertien jaar. De genomen foto’s moeten wel verband houden met het Oostendse uitgaansleven.

 

De wedstrijd wordt opgedeeld in drie verschillende periodes. De eerste periode vond plaats van 1 juli 2012 tot en met 22 juli 2012, de tweede periode loopt van 23 juli 2012 tot en met 12 augustus 2012 en de derde periode van 13 augustus 2012 tot en met 2 september 2012. Deelnemers moeten hun foto’s posten op de Facebookpagina en er zoveel mogelijk ‘likes’ voor verzamelen. De drie foto’s met het hoogste aantal ‘likes’ van één periode worden als finalist verkozen en maken kans om de winnaar te worden van de wedstrijd. Elke finalist wint bioscooptickets!

 

Uit de selectie van de finalisten wordt op het einde van de rit één winnaar gekozen door een jury. De hoofdprijs van de fotowedstrijd is een iPad. Het volledige wedstrijdreglement is te vinden op de Facebookpagina ‘Uitgaan in Oostende’.

FG_AUTHORS:

Read more http://www.oostende.be/nieuwsdetail.aspx?id=7002

Login Form