Oostendse Verhalen

Sinds 2001 de site over Oostende, zijn taal, cultuur en bevolking

Zoeken op de site

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Om in deze moderne tijden informatie altijd en overal beschikbaar te stellen, heeft ook Vitalsounds een eigen applicatie aangemaakt voor Android-gestuurde smartphones. Op die manier kunt u overal - zelfs waar geen 3G-internet beschikbaar is - informatie opzoeken over drugs(gebruik).

Wat kunt u allemaal op deze applicatie terugvinden?

-        Vitalfacts: in deze rubriek vindt u informatie terug over de meest voorkomende partydrugs. Over elke drug wordt informatie weergegeven met betrekking tot de effecten, de risico's, de risicobeperkingen en seks onder invloed van deze drugs.

-        Nieuwsflash: nieuws heet van de naald betreffende druggerelateerde onderwerpen of onderwerpen die te maken hebben met uitgaan in het algemeen (voor updates van de nieuwste artikelen is wel even een internetverbinding nodig).

-        Early Warnings: hier vindt u waarschuwingen over vervuilde drugs die in omloop zijn (ook hier is even een internetverbinding nodig om de laatste updates te ontvangen).

-        Partykalender: hier worden de eerstvolgende events opgelijst waar Vitalsounds aanwezig is met een infostand.

-         Bovenaan kunt u ook eenvoudig doorklikken naar de website, Facebook- en Twitterpagina van Vitalsounds.

 

Hoe kunt u de applicatie downloaden?

Surf met uw smartphone naar https://docs.google.com/file/d/0B46jqPNd3L-5UVJsTFVEM1lpMEk/edit?pli=1 en download het app-bestand of zoek naar “Vitalsounds” op Google Play.

Opgelet: deze app is dus enkel beschikbaar voor Android-besturingssystemen.

FG_AUTHORS:

Read more http://www.oostende.be/nieuwsdetail.aspx?id=7003

Login Form