Oostendse Verhalen

Sinds 2001 de site over Oostende, zijn taal, cultuur en bevolking

Zoeken op de site

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De cultuurcabines van ‘Fin d’Saison’ zwaaien de zomer uit!

Met ondermeer Johannes Verschaeve (zanger en gitarist The Van Jets), Musee Isnietsch, expo’s, een vliegerworkshop- en wedstrijd voor de kinderen, Rocky The Pig, straat- en poppentheater, muziek van het koor De Zandkorrel, Just Another Boyband & Trampoline Mission 3, Die Verdammte Spielerei, het DJ-kot van Piv Huvluv en meer …

De dienst Cultuur van de stad Oostende vult naar jaarlijkse gewoonte het einde van de zomer in. Met maar liefst 12 strandcabines vol cultuur, 5 zeedijklocaties met diverse acts en een vliegerworkshop- en wedstrijd voor de kinderen zwaaien we de zomer uit op zondag 26 augustus 2012. We verrassen groot en klein van 14.00 tot 18.00 uur. Nieuw dit jaar is het exclusief billenkarrenvervoer met chauffeur. Vrijstaat O. is opnieuw het meetingpoint voor de dorstigen, hongerigen en danslustigen. ’s Avonds sluit Vrijstaat O. Fin d’Saison af met een concert en een bal populaire.

* VLIEGERWORKSHOP en - WEDSTRIJD

Dit jaar organiseren we voor de kinderen een vliegerworkshop en –wedstrijd.

Let wel, het aantal plaatsen is beperkt en deelnemen aan de wedstrijd kan enkel met een vlieger gemaakt tijdens de workshop.

Inschrijven voor de wedstrijd kan vanaf 01 augustus 2012 tot en met 24 augustus 2012 (11.00 uur) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van naam en leeftijd. Op de dag zelf – zondag 26 augustus 2012 – kan ingeschreven worden tot 14.45 uur aan het Infopunt op de Zeedijk ter hoogte van de Drie Gapers.

* Categorie 6 tot 9-jarigen: Vliegerworkshop om 15.00 uur / Start vliegerwedstrijd om 15.45 uur

* Categorie 10 tot 12-jarigen: Vliegerworkshop om 16.00 uur / Start vliegerwedstrijd om 16.45 uur

FOLDER MET PLAN AAN HET INFOPUNT

De folder van Fin d’Saison wordt vanaf 01 augustus ruim verspreid in Oostende en langs de kust. Binnenin de folder vind je een handig programma-overzicht met een plan. Wie op de dag zelf een plan en informatie wenst, kan ons vinden in het infopunt (blokhut) nabij de Drie Gapers.

NIEUW: BILLENKARRENVERVOER

Wie de fikse wandeling van Mariakerke tot het Kursaal van Oostende en terug net iets te lang vindt of wie zeker geen enkele voorstelling wil missen, kan gebruik maken van ons exclusief zeedijkvervoer met chauffeur. De billenkarren van Gino Carts rijden van 14.00 tot 18.00 uur voortdurend op en neer tussen het Strandplein en het Kursaal van Oostende. Ze stoppen aan elke deelnemende cabine. Belangrijk: er is geen vaste start- en stoplocatie. Wie dus een Fin d’Saison-billenkar met enkele lege zitplaatsen ziet, roept beter snel HALT! Aan het infopunt (blokhut Drie Gapers) kun je een opvallend liftbordje ophalen.

Voor het volledige programma in de 12 strandcabines, op de 5 zeedijklocaties en in Vrijstaat O. verwijzen we graag naar www.uitinoostende.be

FG_AUTHORS:

Read more http://www.oostende.be/nieuwsdetail.aspx?id=6944

Login Form