Oostendse Verhalen

Sinds 2001 de site over Oostende, zijn taal, cultuur en bevolking

Zoeken op de site

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Van 5 mei tot en met 9 juni hoor je weer overal belgerinkel in Oostende, want dan gaat de nieuwe editie van ‘Met belgerinkel naar de winkel’ van start. Dit jaar is het meer dan ooit de moeite om je fiets van onder het stof te halen.

De campagne staat deze keer helemaal in het teken van retro! Je kunt sparen voor een fleurige fietsmand van het Belgisch retromerk Who’s that girl. Je maakt bovendien kans op de Achiellefiets (van dit merk heeft zelfs Sex & The Cityster Sarah Jessica Parker er één staan).

Achielle is een klein familiebedrijf dat nog op ambachtelijke wijze werkt. Vader en zonen Oosterlinck maken retrofietsen zoals grootvader Achiel ze vroeger maakte. Toch heeft elk model alle nieuwste snufjes mee voor een zo comfortabel mogelijke fietsrit. De limited edition belgerinkelfiets heeft een olijfgroene kleur, kurken handvaten, drie Nexus binnenversnellingen, shimano rollerbrakes en batterijverlichting.

Hoe doe je mee?

1 Haal vanaf zaterdag 5 mei 2012 je spaarkaart bij één van de deelnemende handelaars. Je herkent hen aan de affiche in de etalage.

2 Telkens je met de fiets boodschappen doet in een deelnemende winkel, krijg je een stempel op je spaarkaart.
 
3 Met zeven stempels kan je deelnemen aan de tombola om de Achiellefiets te winnen.

4 Met een volle spaarkaart (zeven stempels) kan je ook de retrofietsmand bestellen aan een voordelige prijs!

5 Deponeer je volle kaart in de spaardoos bij een deelnemende handelaar.

6 Je kan steeds opnieuw beginnen sparen met een lege spaarkaart voor een volgend spaarproduct of om je kansen op de Belgerinkel fiets te verhogen.

7 Op het einde van de campagne wordt de Belgerinkelfiets en andere mooie prijzen verloot op basis van de ingediende spaarkaarten.

8 Je wordt op de hoogte gebracht als je spaarproduct geleverd is bij de lokale fietshandelaar.

Meer info over de campagne vind je op www.belgerinkel.be

Authors: Administrator

Read more http://www.oostende.be/nieuwsdetail.aspx?id=6695

Login Form