Oostendse Verhalen

Sinds 2001 de site over Oostende, zijn taal, cultuur en bevolking

Zoeken op de site

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het vernieuwde Zeeheldenplein wordt de place-to-be tijdens het weekend van 22 en 23 september 2012! Naast de feestelijke opening op zondag 23 september 2012 is het zingen geblazen met 'Sing for the Climate' en ontdek je alles over de het overstromingsgevaar aan de kust.

Ben jij klaar voor een overstroming? Test het op 22 september van 10.00 tot 16.00 uur op het Zeeheldenplein in een tent vol leuke en leerzame activiteiten! Ervaar een overstroming in 3D, probeer het zeespel, geef je mening over de kust, waag een gokje over de stijging van de zeespiegel, laat je rondleiden in de overstromingsvoorspeller, leer hoe je jouw woning kan beveiligen tegen een overstroming en geniet van aangespoelde muziek en zeewaardige kinderanimatie…

En nog op zondag 23 september 2012 om 11.00 uur is iedereen van harte welkom om het glas te heffen tijdens de feestelijke opening van het vernieuwde Zeeheldenplein. Na een toespraak van de burgemeester volgt een optreden van het WIK Shopkorps. Aansluitend biedt het Stadsbestuur alle aanwezigen een receptie aan.

Vanaf 14.30 uur nodigen Nic Balthazar, 11.11.11 en de klimaatcoalitie je uit voor 'Sing for de Climate'. Alles wordt gefilmd en de ‘Sing for the climate’-clip gaat naar de klimaatconferentie in Doha.

FG_AUTHORS:

Read more http://www.oostende.be/nieuwsdetail.aspx?id=7159

Login Form